Få en fast aftale til ejendomsservice af din egen ejendom eller grund- / boligforening. Som virksomhed har vi dannet os et hav af færdigheder indenfor mange forskellige områder. Dette indebærer kompetencer indenfor haveservice, vedligeholdelse af grønne områder, tømrerarbejde, malerarbejde og meget mere. Vi arbejder med ejendomsservice i strækningen mellem Viborg og Aars og andre omkringliggende områder. Står du og ønsker en serviceaftale er du mere end velkommen til at give os et kald.

Kontakt os i dag

Ejendomsservice med alt inkluderet

Ejendomsservice er et utroligt bredt begreb for en grund. Når vi tilbyder vores serviceaftale indebærer det nemlig et hav af potentielle ydelser. For at give dig et overblik over hvad du kan forvente fra vores ejendoms- og viceværtservice, har vi samlet en kort liste over få af de mange ydelser vi tilbyder.

Vedligeholdelse af ydre arealer
Vi vedligeholder plæner, planter, træer og andet i jeres ydre arealer så jeres ejendom altid ser præsentabel ud. Vores erfaring og kompetencer med haveservice sikre dig at din ejendom altid vil se flot og velholdt ud.

Småreparationer
Som tømrer kan vi hjælpe med småreparationer indenfor de fleste områder. Så skulle der være noget der er gået i stykker hjælper vi med at fikse det.

Udskiftning af lyskilder
Har du et lys til garagen, terrassen eller gaden der ikke fungere kan vi hjælpe med at få skiftet det ud hurtigt så du ikke skal bøvle med at kontakte en elektriker.

Tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
Vi tømmer og skifter dine affaldsbeholdere jævnligt så det ikke når at hobe sig op.

Kontakt os for en aftale i dag

Ønsker du vores ejendomsservice i Aars, Viborg eller andre omkringliggende områder skal du blot kontakte os på telefon 23604899, e-mail steen@bystrupentreprise.dk eller ved brug af vores kontaktformular.