Malerarbejde fra Ulbjerg til Viborg og Aars omegn

Bystrup Entreprise holder til i Ulbjerg men tilbyder professionel hjælp med malerarbejde i mange andre omkringliggende områder som Aars, Skive, Hobro og Viborg. Skal du have malet facaden på dit hus, væggene indvendigt eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig.

Som virksomhed har vi en bred vifte af kompetencer og har hjulpet kunder med bl.a. malerarbejde i over 10 år. Skal vi hjælpe dig med din opgave, skal du blot give os et kald.

Indvendigt malerarbejde

Før vi påtager os en opgave sørger vi altid for at få et overblik over opgavens omfang så vi kan give en rimelig pris og estimat på en tidsplan. Indvendigt malerarbejde er ofte et af de arbejdsopgaver folk vælger selv at udfører. Men er opgavens omfang for stort til selv at udfører eller ønsker man en løsning i høj kvalitet er det altid bedre at kontakte en professionel maler. Desuden hjælper vi dig som en del af arbejdet med at svare på eventuelle spørgsmål og vejlede dig, så du får lige det resultat du ønsker. Ønsker du vores hjælp til at male din interiør har vi samlet en kort liste over de typiske ydelser vi udfører når det gælder indvendigt malerarbejde.

Maling af vægge og loft
Med det rette farvevalg til dine lofter og vægge har du muligheden for at, fremhæve lokalets karakter og stil eksponentielt. Du kan få rummet til at virke større, mindre, lysere eller mørkere.

Maling af døre og vinduer
Indvendigt træværk som karmene på vinduer og døre er ofte udsat for snavs, fedt og andet. Derfor benytter vi en maling der robust og efterlader en rengøringsvenlig overflade.

Opsætning af tapet
Der er mange muligheder når det gælder tapetsering. Skal du vælge filt, væv eller tapet? Skal det være et neutralt og ordinært tapet eller skal det være farverigt og mønstret.

Spartling
Undgå ujævnheder i lofter og vægge med en grundig spartling. Spartling kan være utrolig vanskeligt og danne meget spilde materiale hvis man ikke ved hvad man laver. Vores erfaring og ekspertise sikre dig en lige og ensartet overflade.

Udvendigt malerarbejde

Er det ydre udtryk af din bolig ved at se lidt faldefærdigt ud, kan det være det er tid til at få facaden malet på ny. Der er flere aspekter af det ydre udtryk af huset der gør at det ser friskt ud, og vi tilbyder maling af dem alle. Herunder kan du se typiske maleropgaver vi påtager os i udenfor.

Facademaling
Facaden er det vigtigste af alle udvendige maleropgaver. Da man gerne vil have at det efterlader et godt førstehåndsindtryk skal det jo gerne se flot ud. Med en effektiv kvalitetsbeskyttelse kan vi få det nye udtryk til at holde i en længere periode før du skal male facaden igen.

Maling af døre og vinduer
Som med facaden er faldefærdige vinduer og døre meget iøjnefaldende og det gør derfor en stor forskel at få dem malet på ny. Til vinduer og døre benytter vi typisk maling der forhindre fugt og vandindtrængning i træværket så arbejdet holder i længere tid.

Træbeskyttelse
Træværk der konstant udsættes for sol, vind og vand kan have det meget hårdt. Derfor er det vigtigt at vedligeholde det ordentligt. Vi hjælper med at finde den rette træbeskyttelse så dine træværker kan holde i langt tid.

Malerarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder professionelt malerarbejde til konkurrencedygtige priser, der passer til ethvert budget. Når det kommer til at bestemme prisen for malerarbejde, er der flere faktorer, der spiller ind. Vi tager højde for omfanget af arbejdet, typen af maling, størrelsen af det område, der skal males, samt eventuelle forberedende opgaver såsom vægreparationer eller fjernelse af gammel maling.

Vi kan enten give dig en fast pris baseret på en grundig vurdering af dit projekt eller arbejde ud fra en timepris. Vi vægter gennemsigtighed højt og vil gerne hjælpe dig med at forstå, hvordan prisen for dit malerarbejde er sammensat.

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet, der sikrer et smukt og holdbart resultat, selv efter mange års brug. Vores ekspertise og erfaring inden for malerarbejde gør os i stand til at levere enestående resultater, uanset om det drejer sig om en lille opgave eller et større projekt.

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Skal vi stå for at male din bolig indvendigt eller udvendigt? Så tøv ikke med at give os et kald på 23604899, skriv en besked til os på mail steen@bystrupentreprise.dk eller kontakt os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på malerarbejdet.