Tømrerarbejde i Viborg og Aars omegn

Leder du efter en dygtig tømrer der kan udfører alt tømrerarbejde? Hos Bystrup Entreprise har vi i over 10 år hjulpet kunder med alle former for tømrerarbejde i og omkring Viborg og Aars.

Drømmer du om at få bygget et nyt hus, en tilbygning til dit nuværende, et nyt tag eller skal dit gamle hus renoveres fra top til tå? Uanset opgaven står vi klar til at hjælpe dig. Har du brug for at vi påtager opgaven som totalentreprise, kan vi også det.

Kontakt os i dag

Om- og tilbygning

En ombygning eller tilbygning kan være en rigtig god måde at give boligen mere liv og skabe bedre plads for alle boende.

Er din bolig gammel med en masse gange og vægge der optager meget af pladsen, kan det være meget behjælpeligt med en ombygning. Ved at få fjernet nogle unødvendige vægge og via kreativ ommøblering kan du genskabe dit hus helt på nyt.

En tilbygning vil derimod være det bedre valg, hvis du ønsker mere areal i boligen generelt. Ved at bygge endnu et lokale, om det er et badeværelse eller et børneværelse, giver mere plads generelt. Denne slags tømrerarbejde er som en ombygning med til at øge ejendomsværdien eksponentielt. Hvilket betyder at det også er en fornuftig investering i jeres fremtid.

Nybyggeri

Skal vi stå for byggeriet af dit nye drømmehus? Et nybyggeri af et hus kan være en stor mundfuld og det er derfor vigtigt at finde den helt rette til arbejdet. Ikke kun en sparringspartner der kan udfører arbejdet, men som også kan rådgive og påtage sig ansvar. Hos Bystrup Entreprise påtager vi gerne ansvaret for dit nybyggeri og alt relateret tømrerarbejde. Vi tilbyder sågar at udføre det som totalentreprise for at gøre det letterer for dig. Med et nyt hus kommer mange fordele. Men det bedste er at alt er nyt. Det betyder f.eks. at du ikke skal bekymre dig om byggeriet og el installationerne passer til det nye reglement. Og hvis du engang skulle få lyst til at flytte, er det altid lettere at komme af med et nyt hus.

Tømrerarbejde med fokus på kunden

Hos Bystrup Entreprise går vi meget op i at levere et ordentligt produkt, uanset hvad der er tale om. Vores virksomhed er bygget på tilfredse kunder og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi har selv høje standarder til hvad vi foretager os, og det bør du også have. Derfor går vi aldrig fra en opgave før du som kunde er tilfreds.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du noget tømrerarbejde vi skal stå for i strækningen mellem Viborg og Aars, er du velkommen til at give os et kald på 23604899 for en grundig og produktiv samtale om dit projekt og behov dertil. Har du ikke lige mulighed for at fange os i åbningstiderne kan du naturligvis også altid skrive en beskrivelse af din opgave til os på vores e-mail steen@bystrupentreprise.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi glæder os til at hører fra dig og hjælpe dig med din opgave.